Engleski Jezik

Engleski jezik koristi sve više ljudi. Zanima te od kuda potječe engleski jezik, gdje se i za što koristi, te zašto ga učiti? Informiraj se i motiviraj za učenje engleskog jezika. U ovom tekstu očekuju te brojne zanimljivosti i prednosti njegove upotrebe.

Umne Mape i Korisne Tablice

Postoje različite umne mape i korisne tablice za učenje engleskog jezika. Možemo reći da gramatika engleskog jezika zahtjeva poprilično materijala za učenje, iako nije komplicirana prema drugim jezicima. Stoga ti preporučam da koristiš umne mape i korisne tablice. One sadrže pregledan prikaz najvažnijih natuknica iz različitih gradiva. U nastavku ovog teksta pronaći ćeš linkove na neke od njih.

Tečaj Engleskog Jezika

Tečaj engleskog jezika može biti koristan, ali i skup način učenja. Pročitaj ovaj tekst i saznaj prednosti i nedostatke tečaja engleskog jezika. Ja ne mogu odlučiti umjesto tebe, ali ti mogu pomoći da lakše odlučiš o isplativosti upisivanja tečaja.

Testovi Engleskog Jezika

Testovi engleskog jezika služe za vježbanje i provjeru znanja. Saznaj gdje se nalaze najbolji testovi engleskog jezika, te kako pronaći ostale besplatne testove. Oni sadrže vježbe iz gramatike, pravopisa i vokabulara.

Engleski Padeži

Engleski padeži su vrlo jednostavni. Dovoljno je spomenuti da se engleski padeži dijele na 3 osnovne vrste. Upoznaj ih u nastavku ovog teksta, te saznaj kako ih koristimo u pismu i govoru engleskog jezika.

Instrukcije Iz Engleskog Jezika

Instrukcije iz engleskog jezika mogu pomoći u učenju, te biti oblik zarade. Doznaj kako pronaći kvalitetne instrukcije iz engleskog jezika, te kako podučavati druge. Prvi dio teksta posvećen je učenju, a drugi dio podučavanju.

Datumi Na Engleskom Jeziku

Datumi na engleskom jeziku koriste da izrazimo rođendane, planove, te prošlost. Važno je znati da se datumi pišu drugačije u britanskom i američkom engleskom. Nastavi čitati ovaj tekst, te saznaj kako se pišu i izgovaraju datumi engleskog jezika.