Horoskop Na Engleskom Jeziku

Zanima te horoskop na engleskom jeziku? On je zabavan, te pomaže u učenju riječi engleskog jezika. Lako je naučiti nekoliko horoskopskih znakova na engleskom jeziku, a sada je prava prilika da to učiniš.

Zašto naučiti horoskop na engleskom jeziku?


A zašto ne? Dobro dođe svaka naučena riječ engleskog jezika. Stoga nema razloga da zanemariš riječi vezane uz horoskop na engleskom jeziku. Horoskop je zanimljiv mnogim ljudima, pa on vrlo često postane tema razgovora. Siguran sam da ne želiš upasti u neugodnu situaciju, te ne razumjeti o kojem horoskopskom znaku priča tvoj sugovornik. Osim toga, svatko voli ponekad pročitati horoskop, neovisno da li ga smatra korisnom informacijom ili oblikom zabave.

Horoskop na engleskom jeziku


U astrologiji postoji 12 horoskopskih znakova. Saznaj kako izraziti te horoskopske znakove na engleskom jeziku. U nastavku slijedi njihov popis i prijevod:

Aries = ovan, Taurus = bik, Gemini = blizanci, Cancer = rak
Leo = lav, Virgo = djevica, Libra = vaga, Scorpio = škorpion
Sagittarius = strijelac, Capricorn = jarac, Aquarius = vodenjak
Pisces = riba

Vrste horoskopa na engleskom jeziku


Postoje različite vrste horoskopa. To podjednako vrijedi za horoskop na engleskom i hrvatskom jeziku. Neki se razlikuju po vremenskom razdoblju na koje su fokusirani, dok drugi govore o različitim životnim područjima. Uz njih dolaze i horoskopi nazvani po području u kojemu su nastali. Slijede najpoznatije vrste. Možeš vidjeti pojmove engleskog jezika, te njihov prijevod na hrvatski. 

Astrology = astrologija, Signs of the Zodiac = horoskopski znakovi
Daily horoscope = dnevni horoskop, Weekly horoscope = tjedni horoskop
Monthly horoscope = mjesečni horoskop, Yearly horoscope = godišnji horoskop
Love horoscope = ljubavni horoskop, Money horoscope = poslovni horoskop

Ostali astrološki pojmovi


Astrologija je dosta opširno područje, te sadrži mnogo različitih pojmova. Naveo sam neke od njih, ali nastavi učiti nove riječi o horoskopu i astrologiji. Također pokušaj razgovarati o horoskopu na engleskom jeziku. Tako ćeš provjeriti svoje poznavanje navedenih riječi. To možeš učiniti sa prijateljima, drugim učenicima engleskog jezika ili nepoznatim ljudima na internetu.

Dalje možeš pročitati:

5 comments:

  1. This excellent website definitely has all the info I wanted about this subject and didn't know who to ask.


    Here is my weblog ... Resvibrant ()

    OdgovoriIzbriši